2014-05-15 01:43:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Bonyolult családi ügyekbe keveredett

Napi horoszkóp május 15-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jó lenne összeszednie magát, ha be akarja hozni azt a sok lemaradást, amit az utóbbi időszakban felhalmozott a munka és kötelezettségek terén. Persze a szerelem sem várhat: ma estére fontos randevúja lesz, készüljön rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jelentős anyagi előnyökre tehet szert a közeljövőben, ha hallgat egy bölcs tanácsra. Amennyiben az érzelmeiben megsértette valaki, akkor a legjobban teszi, ha megszakítja vele a kapcsolatot, amíg az illető bocsánatot nem kér.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy baráti gesztus teheti fényessé a mai napját. Olyan jócselekedetben részesülhet, ami nemcsak a fizikai szinten eshet jól, de lelkileg is sokat jelent önnek. S bár az előbbi sem elhanyagolható, az utóbbira nagyobb szüksége van.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Van úgy, hogy valamiben a rövidebbet húzza. Ne legyen telhetetlen, mert az élet más területein nagyon is elkényezteti önt a sors. Élvezze azt, amiben szerencsés, és ne keseregjen túl sokat a veszteségei felett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egyre több időt igényel a munkája, aminek a családja látja a kárát. Legalább a nyárra ígérjen, tervezzen be több szabadidőt, amit velük tölthet. Ha nem így tesz, annak kenyértörés lehet a vége! Ezt ugye nem akarja?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha kétségei vannak a kapcsolatát illetően, a legjobb, ha a kedvesével beszéli meg. Talán különösnek találja majd a féltékenységét, de ha kedves tréfás hangnemet üt meg, s nem a zöldszemű ördögöt villantja ki magából, megnyugvást lelhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jókedve ma ragadós: mindenkit megmosolyogtat a környezetében. A vonzerejét is megnöveli a jó humora, a másik nem tagjai valósággal körülrajongják önt. Tündéri kedvének hála, ma lesz alkalma arra, hogy kibékítsen régi haragosokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha valamilyen elhatározást tett az életmódjára vonatkozóan, akkor eljött az ideje annak, hogy azt be is váltsa. Ha csak elméletben változtat, az a gyakorlatban még csak további hájrétegeket, avagy fáradékonyságra való hajlamot okoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bonyolult családi ügyekbe keveredett. Minél közelebbi a rokona, akinek a sértődöttsége, irigysége vagy konok akaratossága mérgezi ön körül a levegőt, annál frusztráltabbnak érezheti magát. Utazzon el azzal, akit szeret!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Már megint valamiféle számvetést végez magában, amelyben megpróbálja helyesen értékelni a kialakult helyzetet. Vegye számba azokat a lépéseket is, melyeket ön tett, ami idáig vezetett. Ne csak a társát vádolja a hibákért!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Akkor érzi magát jól a társával, ha intellektuális, szellemi szinten is meg tudják találni a közös nyelvet. Persze ez nem pótolja sem a szív szeretetét, sem a szexuális összhangot. Önnek mind a háromra szüksége van. Így érzi magát boldognak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már nemcsak ábrándozik a jövőről, hanem végre meg is tudja valósítani az álmait. Legalábbis egy részüket. Ön ugyanis igencsak nagy álmodozó, ezért ne is csodálkozzon azon, ha van olyan is, ami a megvalósíthatatlanban marad.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: